023 556 00 50
Claus Events MED 006

Sfeervolle ruimtes

Welk evenement u ook wilt organiseren in de buurt van Amsterdam, onze ruimtes zijn perfect voor een vergadering, bedrijfsfeest, beurs, meerdaags congres, diner of borrel. Onze zalen zijn namelijk met zorg en aandacht ingericht, waardoor geen ruimte hetzelfde is en de mogelijkheden oneindig.

Naar de tour

Vergaderen in stijl

Naast een auditorium en vergaderruimtes voor grote groepen, vindt u bij ons ook ruimtes die ingericht zijn als sociƫteit, vintage sportruimte, overdekte binnentuin of strandpaviljoen met uitzicht over een meer. Doordat de verschillende locaties met elkaar gecombineerd kunnen worden is geen vergadering bij ons hetzelfde.

Bekijk de ruimtes
Vergaderen in stijl

Iets te vieren

Ook als u de dag af wilt sluiten met een bedrijfsfeest of culinair diner, hebben wij meerdere geschikte sfeervolle ruimtes. Kijk eens naar The Patio in combinatie met The Farmhouse of de Papparazi bar en laat ons u inspireren!

Bekijk de ruimtes
Iets te vieren

Trouwen

Van een schitterend huwelijk tot een romantisch feest in een van onze karakteristieke zalen. Claus Hospitality & Leisure biedt oneindige mogelijkheden voor een onvergetelijke bruiloft.

0010 lvfphotography com 7514

Synergie tussen authenticiteit en vernieuwing

Een unieke combinatie

  • 15 moderne ruimtes verspreid over drie locaties rondom het Haarlemmermeerse Bos.
  • Voor evenementen van 2 tot 1.000 personen.
  • Uitstekend te combineren voor (meerdaagse) evenementen met overnachting.
  • Altijd een vast aanspreekpunt voor, tijdens en na afloop.
  • Wordt culinair verrast door ons eigen keukenteam onder leiding van Ivar Kronenburg.
Een unieke combinatie

Overnachten op locatie

Wij bieden u de mogelijkheid om te overnachten in ons 4* Courtyard by Marriott Amsterdam Airport hotel, zodat u niet ver hoeft te reizen na een bedrijfsfeest of lange dag vergaderen.

Bekijk de kamers
Overnachten op locatie
Drag